28. tammikuuta 2015

Tokon alkeet 2/8 ja noutajana

Tänään meillä oli toinen kerta tokotreenejä! Innoissaan mentiin hallille ja Banjostakin kyllä näki, että täpinöissä oltiin. Alkaa tulla paikka tutuksi ja taitaa pikkukoira yhdistää paikan tekemiseen, sillä odotellessamme kurssikaveria paikalle aloitti Banjo tarjoilla perusasentoa makupalojen toivossa!

Tällä kertaa meillä oli mallikoira näyttämässä, kuinka hommat pitäis hoitaa. Banjo kyllä tarkkaili silmät loistaen tuota touhua ja vaikka uutta tuttavuutta olisi ollut ihana moikata, jaksoi miekkonen hienosti keskittyä tekemiseen minun sitä pyytäessä. On se vaan ihana!

Treenit aloitettin liikkestä maahan -harjoituksella. Ihan hyvälle alulle saatiin tämä, välillä B meinaa mennä hieman vinoon maahan, mutta paikalla pysyttiin hienosti. Seuraavan vuorossa oli noutokapulan pito ja harmittelin, kun ei tullut naksutin mukaan. Pitää ensi kerralla muistaa napata se taskuun, sillä se on kyllä niin toimiva keino meillä! Hienosti kuitenkin Banjo tarjosi nytkin kapulan tökkimistä ja aukaisi jo hieman suutaankin. Saatin siis tästäkin alku hyvälle mallille ja puinen kapula ostoslistalle :D Lopuksi treenattiin vielä luoksetuloa sekä käynnistettiin täyskäännösten harjoittelu. Saksalainen täyskäännös tuotti mulle enemmän ongelmia kuin Banjolle ja olisin halunnut heittää hihnan pois.. Mutta siitäkin selvittiin kunnialla! Olipa ainakin hauskaa :D

Loppuun vielä video meidän muutaman päivän takaisista noutotreeneistä. Innolla tuo ainakin tekee, ihan itseänikin hymyilyttää tuota katsella :)


2 kommenttia: