10. tammikuuta 2015

Pentukurssi 6/7



Toisiksi viimeinen kerta pentukurssia oli keskiviikkona! Viikon päästä on lysti ohi ja kovassa mietinnässä nyt onkin, mentäisiinkö jollekkin kurssille sen jälkeen. Kovasti rally-toko tai toko kiinnostaisivat, mutta saa nyt nähdä osuuko sopivaa kohdalle.

Banjo tuntui hallille mennessä ihan korvattomalta. Matkalla piti jokainen vastaantulija, niin koira kuin ihminen, haukkua ja käskyni menivät ohi korvien. Ärsytti suoraan sanottuna ja olin aivan varma, että tästä kerrasta tulee suoraan sanottuna aivan paska.. Mutta mitä vielä! Miekkonen yllätti aivan täysin ja oli heti hallille päästyämme aivan täpinöissään tekemässä kaikkea mahdollista, JES!

Aluksi otettiin yhdistelmiä kurssin aikana harjoitelluista liikkeistä, joista sitten muodostui tokon ja rallyn liikkeitä. Ensin kokeiltiin liikkeestä maahan menoa, mikä onnistui meiltä ihan kivasti! Banjo tarvitsi palkan ainoastaan maahan menon jäljeen, sillä se on vielä vähän hankalaa (pitäisi vaan jaksaa treenata näitä kotona paaaljon enemmän..). Hienosti kuitenkin tajusi idean ja sivulle menot oli aivan mahtavia! Korjasi jopa muutaman kerran itse asentoaan kun vähän huomautti! Pätevä pentu ♥

Sitten otettiin seuraamispätkä, jonka puolessa välissä koira jäi paikalleen istumaan ohjaajan kiertäessä koiran ympäri. Tämä meni aivan loistavasti! Kokeiltiin sitten myös niin, että B makasi minun kiertäessä ja hienosti meni sekin :)

Lopuksi harjoiteltiin pareittain ja koko ryhmän kanssa ohituksia. Kuljettiin pereittain toisia kohti, kohdalla pysähdyttiin ja koirat istumaan, sitten omistajat kätteli ja matka jatkui taas. Toinen parihomma oli sellainen, missä toinen oli paikallaan koira sivulla ja toinen käveli kohti. Melkein nenäkkäin ollessa sitten pysähtyminen, koira istuu ja omistajat kättelee, jonka jälkeen liikkunut pari poistui paikalta. Hyvin meni nämäkin meiltä! Lopuksi vielä pujoteltiin koirakkojen välistä, mikä sujui paremmin kuin viimeksi, mutta taas lattialle pudonneet namit saivat Banjon kulkemaan osan matkaa nenä kiinni maassa. Kuitenkin pienellä innostamisella saimme aikaiseksi myös oikein mukavaa ja innokasta seuruuta!

Ensi viikolla sitten viimeinen kerta. Saa nähdä mitä silloin on luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti