9. tammikuuta 2015

Sisaruksia ja treeniä

Maanantaina treffattiin taas pitkästä aikaa tällä meidän etelän sisarusporukalla! Anna oli varannut meille tunniksi harjoitustilan Konalasta Koirakoulu Kompassin tiloista. Oli kyllä oikein mukava paikka, Banjoa vaan hieman hirvitti jyrkät portaat joita pitkin tiloihin pääsi.. Mutta tuota tilaa voisi kyllä toistamiseenki vuokrata joko yksin tai tällä porukalla!


Anna treenasi aluksi hallin toisessa päässä Lunan kanssa, kun minä ja Riitta mittailimme pojat sekä treenailimme hieman näyttelykäyttäytymistä Lahtea ajatellen. Banjo kyllä käyttäytyi oikein mallikkaasti, vaikka ensin pelkäsin millainen katastrofi onkaan luvassa kun sisarukset näkevät taas pitkästä aikaa! Hienosti kuitenkin nuori herra jaksoi keskittyä minuun, joten ehkä emme nolaa itseämme Lahdessa. Ainakaan kovin pahasti.. :D



Treenasimme kehäkettuilua sekä pöydällä pönöttämistä myös yhdessä koko porukalla, kun Anna ja Aiko tulivat mukaan. Annan treenatessa omiaan otin sitten rakennekuvan Fitzistä sekä Banjosta. Hyvin B käyttäytyi myös Riitan ohjauksessa, vaikka hieman taisi ihmetellä että mitä tämä nyt oikein on! Hyvät kuvat kuitenkin saatiin ja lopuksi annettiin koiruuksien rieuhua energiaa pois. Ja olihan niillä hauskaa! Riitta joutui lähtemään vuoron loputtua, mutta Annan kanssa suuntasimme vielä lenkille, joten merlet saivat vielä riehua yhdessä. Oli kyllä taas huippua, näitä päiviä kaipaan lisää! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti