27. helmikuuta 2015

Tokon alkeet 6/8

Keskiviikko taas tokoiltiin. Alussa meidän vauva, joka taitaa kovaa kyytiä olla muuttumassa teinihirviöksi, oli sitä mieltä että hänhän ei tee mitään. Tai kyllä se teki jotenkin, mutta huomion vei ennemmin kaikki muu kuin minä ja kun kymmeniä kertoja olin yrittänyt herralta saada huomiota säpsähdettiin todellisuuteen ja katsahdettiin minuun kuin sanoen "ai sääki oot täällä! Kappas kun en huomannu!" Niin rasittavaa, mutta samalla huvittavaakin :'D


Aivan aluksi otettiin taas paikallaan oloja, mitkä menivätki meiltä oikein hyvin! Katse kyllä harhaili useastikin kaverin suuntaan, mutta paikalla pysyttiin niin istuen kuin maaten :) Palkkausväliä pystyin myös pidentämään eikä Banjo edes ennakoinut maasta perusasentoon nousussa, joten hienolla mallilla ollaan! Tämän jälkeen treenailtiin kapulan kanssa ja Banjo toi sitä jo kivasti minulle melkein syliin kauempaa sekä suostui pitämään kapistusta suussaan muutaman sekunnin!! Seuraavaksi otettiin  sitten kaukokäskyjä ja näistä poju oli sitä mieltä, että tee ite. Katseli vaan muualle (paikallaan kyllä pysyi..) ja huhuiluni menivät kuuroille korville. Vasta kun möllötin herran edessä, suostui laiskajaakko tekemään liikkeen kunnialla loppuun. No, mutta eihän kaikki aina putkeen voi mennä. Sehän kävisi pian liian tylsäksi! Kaukojen jälkeen vuorossa oli jäävät, jotka onnistuivat ihan kelvosti. Liikkestä istuminen on ehkä Banjolle hankalin ja minulle liikkeestä maahan, kun käsimerkin häivyttäminen tuntuu jotenkin vaikealta. Treeniin siis vaan maahan menot siten, että koira on sivulla, niin jospa se siitä :) Hyppy sujui taas mallikkaasti ja jo hieman pidemmällä välimatkalla esteeseen, jee! Luoksetulo, se oli täydellinen ♥ Seuraaminen alkaa myös jo sujua tosi kivasti! Hieman B meinaa vain edistää minua, mutta hyvällä mallilla jo ollaan!

Joku kerta koitan saada noista treeneistä videota ja Valtsua vähän jo houkuttelinkin mukaan kuvaajaksi. Lupaili jo, että voisi ehkä viimeiselle kerralle tulla mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti