18. helmikuuta 2015

Banjo 7kk!!

Apua, sehän lähestyy kovaa vauhtia jo vuoden ikää, kääk! No, hyvähän se vain on sillä tietääpä ainakin, että kesää kohti mennään ;) Jotenkin vain tuntuu, että "vauvani" on kadonnut. Varsinkin, kun tänään kuulin hyvältä ystävältäni koiravauvauutiset! Niin kaukaiselta tuntuu jo se aika, kun Banjoa odoteltiin kotiin.. Vähän yli kuukauden päästä pääsenkin sitten paijaamaan pientä pentua ja Banjokin saa tuosta veijarista varmasti itselleen uuden ystävän!

Tässä nyt kuvia 7kk ikäisestä monsterista, joka on karvaansa alkanut viimeinkin kasvattaa! Kasvu tapahtuu tasaiseen sentti per kuukausi eli korkeutta tällä hetkellä on 37 cm. Painokin kasvaa kivan tasaisesti ja poitsu ei enää niin luisevalta näytä! Puntari näytti tänään 6,4 kg. 7 kk ikäisenä Banjo nostaa asioidessaan (edelleen) jalkaa silloin tällöin, rakastaa ruokaa sekä keppejä, innostuu vieraista (oli ne sitten kaksi tai nelijalkaisia) sekä valtaa sohvalta aina parhaimman paikan. On se vaan niin ♥

2 kommenttia:

  1. Hyvänkokoinen pojasta taitaa tulla. Oma urokseni oli 7kk ikäisenä 38cm ja 6,9kg. Nyt 1v4kk n. 39,5cm ja 8,5kg :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ns. käyrillä kasvetaan, vaikka eipä sillä meille niin väliä mikä korkeus on, kunhan kaveri pysyy terveenä :) Ainut mitä on toivottu alusta asti ettei ihan maxiksi asti venähtäisi ja siitä nyt ei ole enää huolta! ;)

      Poista