18. helmikuuta 2015

Tokon alkeet 4/8


Viime viikolla meille tuli Banjon kanssa hieman tynkä treenikerta, sillä jouduimme lähtemään vartin aikaisemmin treeneistä oppariini liittyvän menon takia. Mutta treenit kuitenkin menivät oikein hienosti ja hauskaa oli taas! :)

Ensimmäisenä otettiin uutena hyppyä, mikä sujui Banjolta kyllä tosi hyvin! Tämä uusien sääntöjen hyppy on niin kiva ja helppo, että tästä varmaan saataisiin ensimmäinen kisavalmisliike nopsaan! Ja tässä täytyy myös mainita Banjon hieno keskittyminen tekemiseen, sillä hyppyä tehdessä poju oli vapaana tuolla pienessä hallissa ja vaikka muut koirakot (tällä kertaa oli kolmas koirakkokin treeneissä mukana) yrittivät häiriköidä parhaansa mukaan haukahdellen sekä omiaan touhuten, ei pieni sinikettuni edes katsahtanut sinne suuntaan vaan tuijotti koko ajan minua odottaen seuraavaa käskyäni! On se vaan super!

Muiden tutustuessa hyppyyn harjoittelimme Banjon kanssa kaukokäskyjä, liikkeestä maahan sekä liikkeestä istumista. Kaukoihin saa jo alkaa kehittää pidempää matkaa, hyvällä mallilla ollaan siis jo! Maahan menosta Banjo on vaan kehittänyt itselleen ongelmaa, joten sitä pitää harjoitella paljon ja saada siihen taas vanha into takaisin :) Vielä ennen meidän aikaista lähtöä otettiin ryhmässä paikkalla makuuta sekä istumista. Nämä menivät aivan loistavasti! Toki vielä palkkaan Banjoa väleissä eli ei ihan koko aikaa mennä vain loppupalkalla, mutta hienosti B pysyi paikalla vaikka muut nousivat ja liikkuivat paikaltaan ja tästä se saikin hirmuisesti kehuja niin minulta kuin kouluttajaltakin!

kuva © Maaria

Kotitreenejä meidän pitäisi kyllä lisätä, mutta tuntuu että viikot hurahtavat aivan liian nopeasti. Nyt on ollut niin kiirettä muutenkin, olen singonnut milloin mihinkin viikonloppuisin. Mutta nyt kun elämä rauhoittuu ja viikonloputkin ovat rauhallisia, sisältäen lähinnä opparin tekoa, jää toivottavasti enemmän aikaa omatoimitreeneillekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti