20. helmikuuta 2015

Tokon alkeet 5/8


Treeneissä viime kerralla käsissäni oli koira, joka oli niin täpinässä kaikesta ettei mistään meinannut tulla mitään! No, kerrankin oli vähän haastetta kuinka pidän tuon tärinäturren aisoissa ja saan sen keskittymään tekemiseen edes jotenkin. 

Aluksi treenailtiin kapulan kanssa. Tässä vielä Banjo jaksoi keskittyä hyvin ja teki innolla hommia. Se taitaakin tykätä kapulan kanssa touhuilusta, ainakin hännän vispauksesta kapulan tullessa esille voisi jotain sen tapaista päätellä :) Ja hienosti sitä kannettiin jo pieni matka suussa, joten tästä on hyvä jatkaa! Sitten me treenasimme kaukokäskyjä, jotka sujuivat ihan kivasti. Paikalla möllöttäminen ei vain nyt jostain syystä kiinnostanut innokasta treenikaveriani ja välillä liikkeeksi tarjottiin täydellistä luoksetuloa :D Hyppy oli vuorossa seuraavana ja se sujui vallan mainiosti muuten, mutta pientä ennakointia (joka on Banjon pahe) oli välillä mukana. Vinkkejä sen kitkemiseen otetaan mielellään vastaan.. Sitten vuorossa oli paikalla makuu sekä istuminen, joissa taas ennakoitiin sivulle tuloa lopussa sekä lähdetiin paikalla makuussa myös liikkelle. Tästä syytän kyllä itseäni, sillä yritin ihan liian pitkää aikaa putkeen ilman palkkaa.. Myös istuminen väsytti sinikettuani, sillä vain muutamia sekunteja ennen minuutin ajan umpeutumista kävi Banjo maakuulle. Onneksi loppuun saatiin kuitenkin onnistunut harjoitus! Seuraavana vuotossa olivatkin jäävät liikkeet eli liikkeestä maahan, istu ja seiso. Seisominen tuli uutena, mutta sen idean Banjo hoksasi todella nopeasti eli hyvä alku liikkeelle! Lopuksi vielä hieman temppuiltiin pyörimällä ja jalkojen välistä pujotellen, mistä molempien treenaavien koirien kierrokset nousivat ja tuohon iloiseen mieleen olikin hyvä lopettaa tämän kertaiset treenit :) 

Toivottavasti ennen ensiviikon treenejä olisi enemmän aikaa tehdä vaikka aamupäivällä kunnon lenkki, niin eivät kaikki energiat purkautuisi treeneissä. Tänään vain projekti nimeltänsä oppari vei huomioni ennen treenejä, joten tällä mentiin. Ensi viikolla sitten hieman viisampana harjoituksiin! :)

2 kommenttia:

 1. Me saatiin Käpyn kanssa sellainen vinkki tohon ennakointiin, että jos harjoittelee vaikka istumisesta luoksetuloa, niin täytyy käydä palkitsemassa 9/10 kerrasta paikallaan istumisesta ja vasta 10 kerralla kutsuu luokse.

  Mä oon jäänyt ihan koukkuun tähän blogiin kun on aina niin superkauniita kuvia herra banjosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on hyvä, kurssilla treenatessa se ei aina vaan onnistu lyhyen ajan takia, mut pitää kotitreeneissä ottaa paremmin käyttöön :) Ja kiva että tykkäät blogista ja kuvista! Vaikka välillä ite en oo niin tyytyväinen noihin kuviin.. Liian kova itsekritiikki kai :D

   Poista