25. joulukuuta 2014

Suloinen pieni Tilda

Joululoman alun kunniaksi sovin Banjolle Facebookin pentutreffit-ryhmän kautta muutamat tapaamiset. Ihanaa, kun on noinkin helppo tapa tavata uusia ihmisiä sekä koiria ja löytää pennulle leikkiseuraa! Käpy-russelin kanssa näimme siis perjantaina 19. päivä, kuten jo aikaisemmin mainitsin. Pojat hullaantuivat toisistaan täysin, joten varmasti tapaamme tulevaisuudessakin!


Lauantaina olu luvassa auspai-Tildan tapaaminen. Tilda on vasta 9-viikkoinen, mutta silti painossa jo lähes Banjon kiloissa! Leikki sujui siis varsin kivasti, vaikka hipassa pieni Tilda jäi Banjolle toiseksi. Oli hupaisaa katselle, kun pitkäkoipinen B loikki ja kiersi tuota pörröistä vauvaa, joka yritti pysyä vauhdissa mukana sekä pystyssä :D Tildaa näemme varmasti myös uudemman kerran, sen verran hauskaa koiruuksilla oli eikä meillä kaksijalkaisillakaan (tai ainakaan minulla!) ollut mitään valittamista seurasta!


Joululoma otetaan nyt rennosti Pohjanmaan lakeuksilla perheen ja ystävien seurasta nauttien. Uusi vuosi otetaan sitten taas vastaan Helsingissä. Saakin nähdä mitä tuo vuosi tuo tullessaan, innolla sitä jo odotan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti