19. joulukuuta 2014

Ensimmäinen Match Show

Viime lauantaina Kannuksessa järjestettiin mätsärit, joihin Banjokin pääsi ensimmäistä kertaa kehään pyörähtelemään. Paikalle oli saapunut hurja määrä koiria, 167 koiraa nähtiin kehässä!! Onneksi pennut olivat alussa, sillä muuten olisi päivä ollut liian pitkä pienelle, jolle outo paikka sekä melu aiheuttivat hieman stressiä. Tarkoituksena kyllä oli saapua paikalla aikaisemmin totuttelemaan halliin ja sen ääniin, mutta pienten sähellysten johdosta lähtö hieman myöhästyi.. Onneksi kuitenkin ehdimme tunnin verran tutustua paikkaan ennen kuin piti kehään.

Kehässä Banjo käyttäytyi kyllä hienosti, vaikka harjoittelu oli jäänyt vähälle. Liikkeet eivät meinanneet ensin onnistua, sillä kehän laidalla rähinöinneet koirat hieman häiritsivät pienen keskittymistä. Seisominen kyllä sujui mallikkaasti! Pöydällä hieman arasteltiin tuomaria, varsinkin hampaiden katsominen tuntui hurjan pelottavalta, joten tähän tarvitaan treeniä. Saimme sinisen nauhan ja jäimme jännityksellä odottamaan nauhakehiä.


Nauhakehässä Banjo liikkui jo paremmin ja keskittyi paremmin minuun. Tähän vaikutti varmasti se, että oma jännitys oli vähentynyt (panikoin aamulla, sillä viime mätsäreistä oli aikaa!) ja hallikin alkoi tulla tutuksi kaikkine äänineen. Olin ihan ihmeissäni kun tuomari pyysi meidät jatkoon ja lopulta ylsimmekin sijalle 3!! Kauhean ylpeä olin pienestä showkoirastani, joka hienosti jaksoi keskittyä touhuun ja oli todella reipas :) Sitten jännitettiinkin kaverien suorituksia ja hieman painittiin uuden ystävän Haikun kanssa, kunnen väsy otti Banjosta vallan ja suunnattiin kotiin. Loppupäivän kyllä uni maistui B:lle ja se kyllä selvästi nautti kaikista kehuistakin mitä sai. "Mummo" eli anoppini jopa antoi palkinnoksi hienosta saavutuksesta Banjolle iltaruualla lihapullan!

Pienten pentujen sin3
"Hahahaa, kyllä mää oon vaan niin pro!" :D

Nyt vain etsimään lisää mätsäreitä, sillä olisi kiva harjoitella vielä hieman ennen kuin suuntaamme tosi toimiin Lahden pentunäyttelyyn tammikuun lopulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti