8. joulukuuta 2014

Helsinki Winner 2014


Itsenäisyyspäivän vietin tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa. Tai no en ihan koko päivää, mutta melkein! :) Heti aamusta saavuimme Vilman kanssa paikan päälle aistimaan tunnelmaa. Paljon ihania koiria nähtiinkin ja ihan kivasti sain räpsittyä kuviakin shelttikehästä!

Messukeskukselle saavuttuamme kiertelimme hieman ja katsoimme valmiiksi, missä ovat kehät joiden laidalla haluamme pyöriä. Minun oli oikeastaan "pakko" päästä vain shelttikehää katsomaan, Vilmalla taas oli muutama toive enemmän. Jo alussa seuralaiseni sanoikin, että tämä ei nyt tee yhtään hyvää koirakuumeelle :D Ja jep, se on kyllä ihan totta, sillä itse viime vuona kovassa pentukuumeessa koko viikonlopun Messarissa viettäneenä tiedän kyllä tunteen!Ennen shelttikehän alkua kävimme katselemassa hetken koiratanssia. Oli kyllä hienon näköistä ja ihania, onnellisia koiria! Osalla koirista oli hieman ramppikuumetta havaittavissa, mutta niin olisi kyllä minullakin :D Harmitti, että en nähnyt Annan ja Lunan esitystä, mutta onneksi törmäsimme kuitenkin myöhemmin :)

Koiratanssista suuntasimme shelttikehällä, jossa itse vietinkin aikaa suurimman osan päivästä. Pennut ja urokset katsoin sekä kuvasin, kunnen huomasin kellon olevan jo sen verran, että piti lähteä kiertelemään myyntitarjontaa sekä haalimaan ilmaisnäytteitä ennen kuin kyyti tulee noutamaan kotiin. Koukkasin espanjanvesikoirien kehän kautta ja hain Vilman kanssani tankkaamaan energiaa kurniviin vatsoihin, jonka jälkeen katseltiin hetki irlanninsusikoiria ja amerikan akitoja ennen kuin jätin Vilman ihailemaan noita mahtavia otuksia ja suuntasin itse ostoksille. Sain itseni onneksi pidettyä aisoissa ostosten kanssa ja ostinkin Banjolle vain Roger Para Antistatic -harjan sekä snaken näyttelyhihnaan. Saakin nähdä ehtiikö Antassulta tilaamani hihna tulla ennen kuin lähdemme Kannukseen vai mennäänkö ensimmäiset mätsärit Jerin vanhalla hihnalla.

Oikein mukava päivä kokonaisuudessaan ja kiitokset Vilmalle, kun lähdit seuraksi! Ja ehkä vuoden päästä tulee pyörähdettyä kehässäkin, ei sitä koskaan tiedä.. ;)

Lisää kuvia shelteistä löytyy täältä!

2 kommenttia: