20. joulukuuta 2014

Pentukurssi 5/7

Banjo ja seropimummo Seri (kuva © Teemu O.)

Viime kertainen pentukurssi ennen kahden viikon joulutakoa ei mennyt meiltä aivan putkeen.. Suurimpana syynä oli Banjon nenä, joka vei mennessään ihanien tuoksujen maailmaan sekä ympäri hallin lattiaa joltakin pudonneet herkkupalat..

Alussa lämmiteltiin ottaen yksilöharjoituksena seuraamista. Tarkoituksena oli, että kuljetaan muutama askel seuraten ja sitten pyydetään koiraa esimerkiksi istumaan, maahan tai paikalle. Tämä sujui kyllä ihan kivasti ja Banjolla vaikutti olevan hyvä vire. Seuraavaksi siirryimme harjoittelemaa ohituksia pareittain. Meitä kuitenkin oli kolme koirakkoa, sillä emme jakautuneet tasan. Tämä sujui myös oikein kelvosti, mitä nyt muiden valmiutta ohitukseen odotellessa Banjo äkkäsi ne makkaranpalat ympäri hallin lattioita. Se taas vaikeutti meidän toimintaa seuraavassa harjoituksessa, joka oli muiden koirakoiden välistä pujoittelu. Alun Banjo halusi kulkea vain nenä maassa nameja metsästellen, mutta viimein sain tuon pienen possun huomion itseeni ja onnistuimme suorittamaan tehtävän! Banjo hieman kyllä taisi loukkaantua, kun kouluttajaa nauratti herran tyylikäs etutassujen nostelu seuratessa, sen verran pahan katseen sai nauraja :D Lopuksi vielä otettiin sivulle tuloa ja hienosti meni se, joten saatiin lopetettua treenit hyvillä mielin :)

Joululoman ensimmäinen päivä oli mukavasti eilen, mikä mainio syntymäpäivälahja! Banjon kanssa onkin sitten otettu rennosti ja pidetty hauskaa treffaamalla uusia ystäviä. Eilen nähtiin Käpy-russelia koirapuistossa ja sadesäässä tunnin temmellettyään pääsi Banjo suihkuun. Mutta kyllä pojilla oli oikein mukavaa ja varmasti otamme uusiksi! Harmitti se sade, niin ei voinut kameraa ottaa mukaan :( Tänään tavattiin ihana 9-viikkoinen Tilda auspai, mutta siitä lisää myöhemmin kuvien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti