8. heinäkuuta 2015

Käpy kylässä

Kylläpä on ollut kiire. En oikeasti ole käynnyt tässä tahattoman blogitauon aikana kuin kahdesti!! Huhhuh. Kirjoittettavaa kyllä olisi ollut, joten yritän nyt jakaa asiat eri postauksiin aikajärjestyksessä.


Aloittakaamme juhannusviikosta, jota vietimme kahden ihmisen ja kahden koiran porukalla! Banjon ystävä Käpy kun tuli meille hoitoon sinä tiistaiana kun kotiuduimme Banjon kanssa Agilityn sm-reissulta ja majaili meillä maanantaihin asti omistajiensa matkaillessa ulkomailla. Tiistaina kävimme iltalenkillä ensin metsässä ennen kuin Silja sanoi heipat ja Käpy jäi meille. Ajatuksena oli väsyttää painikavereita, jotta ilta sujuisi rauhallisesti, mutta mitä vielä! Paini olisi jatkunut varmaan koko yön, jos ei oltaisi illan aikana eristetty poikia toisistaan vähän väliä :D Ensimmäinen yökin nukuttuun niin, että Banjo oli kanssamme makuuhuoneessa ja Käpy sai muun osan asunnostamme käyttöönsä, kun rauhoittuminen omiin kävythäkkeihinkään ei meinannut onnistua. Loput yöt menimme sitten koirat omissa kevythäkeissään järjestelyllä, mikä osoittautui lopulta oikein hyväksi.Meno oli kyllä aika villiä tuon kuuden päivän ajan ja välillä pelkäsinkin, että toinen koirista loukkaa itsensä, mutta onneksi vahingoilta vältyttiin. Lenkkeilyt sujuivat mukavasti jopa siten, että olin yksin koirien kanssa. Ehkä kiitän tästä juhannusta, joka taas hiljensi kaupunkia ja lenkeillä tuntui välillä että olen koirien kanssa ainut ihminen tässä osassa Helsinkiä :D Ohituksia ei siis kovin montaa tullut ja nekin vähäiset sujuivat herkkujen voimalla ihan kivasti, kun laitoin molemmat pojat istumaan ja odotin vastaantulijan menevän ohi.Käpy kokeili myös yksinoloa, kun kävimme Banjon kanssa hampaanpoiston kontrollissa. Hyvin sujui  yksikseen olo pieneltä mieheltä vieraassa paikassa! Mitä nyt vähän oli merkattu yhtä lipaston nurkkaa, mutta mitään ei ollut vieraamme rikkonut. Koko vierailun "vahingotkin" jäivät pieniksi, kun Käpy merkkasi yhteensä kaksi kertaa sisällä (tuo lipasto + sohvan kulma) sekä nappasi erään paitani hampaisiinsa, kun en huomannut ja repi sen. Sainkin sitten tuliaisiksi uuden hienon paidan, kiitos siitä vielä kerran Silja!Hienosti sujui siis elo kahden koiran kanssa. Välillä hermoa kiristi varsinkin iltaisin tuo jatkuva paini, mutta ajan saatossa molemmat koirat tajusivat mitä "RIITTÄÄ!"-karjaisu oikein tarkoittaakaan :D Vaikeinta ehkä meille aamu-unisille eli minulle ja Banjolle oli se, että Käpy oli tottunut aikaisiin herätyksiin. Onneksi pieni pissatusreissu 6-7 välillä riitti vieraalle ja saimme sen jälkeen nukkua vielä hetken ennen päivän paineja! Mukavaa myös oli kaikilla, varsinkin tuolla kaksikolla, mutta kyllä Banjoa väsytti seuraavana päivänä Käpyn kotiinpaluusta. Otimmekin sen päivän sitten ihan rennosti ja latasimme akkuja seuraaviin rientoihin.

Niin ja teitä varmaan kiinnostaa kontrollikäynnin kuulumiset! No, aikaa meni yhteensä puolituntia, josta 5 minuuttia meni eläinlääkärin kanssa. Hän toteti haavojen parantuneen hyvin ja että "monsterihammas" ei paina mihinkään eikä näin haittaa tai aiheuta mitään ongelmia Banjolle, joten sitä ei tarvitse poistaa :) Katsotaan sitten uudestaan asiaa, jos siitä alkaa olla poitsulle jotain haittaa, mutta nyt jatkamme hampaiden hoitoa harjailemalla ja luita jyrsimällä. Oli kyllä helpottunut olo tuon reissun jälkeen ja kun hinnaksi tuli 0,00€ oli suupielet aikalailla korvissa, kun astelimme Apexin ovesta ulos!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä mitä parhaimmasta hoitopaikasta! Me toivotaan kovasti Banjoakin kyläilemään meille. :) Toi juoksukuva on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvät vain, meillä oli kivaa! :) ihana tietää, että on hoitopaikkoja varalla, jos/kun sellaista tarvii! Voin lähettää ton juoksukuvan sulle, jos tahdot :)

      Poista