17. kesäkuuta 2015

Agilityn SM 2015

Isla ♥

Viime keskiviikkona starttasimme Banjon kanssa yhteisen kesälomareissumme! Matkasuunnitelma kulki reittiä Helsinki-Joensuu-Oulu-Joensuu-Helsinki, joten istumalihakset pääsivät käyttöön niin junassa kuin autossakin. Aluksi suuntasimme siis Inkan luokse Joensuuhun, josta matkasimme sitten kimpassa Ouluun ja Agilityn SM kisoihin! Oulussa majoituimme Iinan luona ja sainkin ensimmäistä kertaa nähdä Banjon isän Lukan. Eikä muuten jäänyt epäselväksi keneltä tuo riiviö on äänensä perinyt.. Identtiset haukut isällä ja pojalla!


Perhepotretti!

Parasta Banjosta taisi reissulla olla koiraseura ja varsinkin Iinan nuori Elle-neito. Kaksikko löysy heti yhteisen sävelen ja kulutti yhteisen aikansa lähinnä leikkien. Luka-isä ei tästä niin tykännyt, mutta kuka nyt pitäisi siitä että toinen uros, saati oma poika, tulee ja varastaa naisen! :D

Koko kisojen ajan pyörimme Banjon kanssa alueella turisteina. Tärkein tehtävämme oli kuvata sekä videoida Inkan ja Iinan ratoja sekä nauttia tunnelmasta! Täytyy kyllä kehua pientä sinikettua, sillä niin hienosti tuo jaksoi koko viikonlopun. Kentän laidallakin sain rauhassa katsella kisoja ja kuvailla, sillä Banjo asettui aina jalkoihin makoilemaan. Välillä toki nuoren herran huomion veivät kaikki potenttiaaliset ystävät lähettyviltä, mutta pääasiassa tuo malttoi hyvin mielensä! Sunnuntaina testasin myös Banjon kykyä odottaa yksin kevythäkissään minua teltta-alueella ja hyvinhän tuo sujui :) Pätevä kisaturisti saikin palkaksi röhkivän possulelun sekä viilennysmanttelin ja hihnan tokoiluun.

Luka ♥

Oli kyllä mahtavat kisat ja hinku agilityn pariin vain kasvoi! Nyt toivotaan, että ensi kuussa otettavista luustokuvista ei paljastu mitään kammottavaa, joka estäisi harrastuksen ja että syksyllä pääsisimme mukaan HAUn alkeiskurssille!

Lisää kisakuvia löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti