28. heinäkuuta 2015

Pelottava perjantaiViikot ennen viime perjantaita yritin kehittää itselleni tekemistä oikein olan takaa, että panikoimiseen ei jäisi hirmuisesti aikaa. Tapasimme uusia tuttavuuksia, kun viimeinkin saimme sovittua Josefinan ja Darwinin kanssa treffit, joista nautimme Banjon kanssa molemmat (kuvia löytyy täältä!), sekä tapasimme ystävääni Annia sekä hoitokoiraansa irlanninsetteri Pandaa, joka suuresta koostaan huolimatta oli oikein mukavaa seuraa Banjolle :) Teimme myös pikareissun sukuloimaan Pohjanmaalle sekä kävimme mustikoita poimimassa Banjon kanssa, kun Silja ja Käpy pyysivät seuraksi.

1-vuotias! Kuva © Inka

Tuo pelätty perjantai kuitenkin saapui ja aloitimme sen pakkautumalla Banjon sekä sisarustensa Fitzin ja Aikon kera omistajineen autoon ja kääntämällä volvon kokan kohti Joensuuta. Perille pääsimme hiukan arvioidusta aikataulustamme myöhässä kiitos tietöiden, edessä matelevien karavaanareiden, joiden ohittaminen oli mahdotonta muun liikenteen takia sekä puhelimeni, joka päätti viime metreillä saanneensa navigoinnista tarpeekseen ja sammuttaa itsensä, vaikka akkua oli jäljellä.. Löysimme onneksi klinikalle, jossa Isla oli jo tainnutettuna ja kuvauksiin valmiina.

Banjo oli kuvausvuorossa neljäntenä. Kun nuoriherra oli tainnutettu, tsekattiin ensin polvet, jotka olivat priimaa eli 0/0! Sitten kuvaukseen, jonka aikana ehdin kiertää tutkimushuoneen varmaan 100 kertaa ympäri ja panikoida Inkalle :D Lopulta pääsimme kuvia katsomaan ja kuvaavana lääkärinä ollut Martina Cittova-Kontu ei niissä nähnyt mitään huonoa! Tulokset lonkkien ja kyynärien osalta saatiinkin jo Kennelliitosta takaisin, tuloksena A/A ja 0/0! Selän lausuntoa sieltä suunnalta vielä odottelemme, mutta agilityharrastamisen aloittamiselle ei ole mitään estettä, huraa! Banjolta kuvattiin myös kintereet, joissa ura näkyi hienosti :) Hienot tulokset olivat muillakin pennuilla, koko pentueella lonkat A/A ja kyynärät sekä polvet 0/0! Näitä kelpasikin juhlistaa illalla osan porukasta kanssa grillaamalla :) Lahjoimme myös kasvattajaamme hienolla lahjalla, josta kuvan näette tämän blogista! Kaikki pentuset saivat myös kasvattajalta lahjaksi uudet hienot pannat! Niistäkin kuva löytyy Inkan blogista ja voitte arvata, mikä niistä päätyi Banjon kaulaan ;) Tässä vielä alla kuvat Banjon luustosta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti