22. lokakuuta 2014

10.-12.10.

Muutamia hetkiä (ehehe postaamisessa taas kesti..) taaksepäin Inka sekä Isla ja Riima matkustivat syyslomaa aloittamaan tänne etelään! Saimme siis mitä parhainta seuraa viikonlopuksi! Valtteri taisi ehkä kauhistua sitä, kuinka monta koiraa pienehköön kaksioomme tuolloin majoittuu, sillä mies ilmoitti heti suunnitelmista kerrottuani lähtevänsä Pohjanmaalle siksi aikaa :D Mutta eipä se haitannut, sillä saimmepa rauhassa höpistä ah niin ihania koirajuttuja!


Perjantaina noudin Inkan ja sessut junalta. Kello näytti silloin jo lähes puoltayötä, joten ilta koostui vain riemullisista jälleennäkemisistä sekä pienestä kävelystä talomme lähimaastoissa. Nukkumisjärjestelyt hoidimme niin, että riiviöt nukkuivat kanssani portin takana makkarissa oman turvallisuutensa takia. Inka ja Isla valtasivat sohvan ja nukkuivat kuin tukit. Minä taas.. Noh, vähän ennen neljää heräsin järkyttävään ärinämörinään, kun Riima oli sitä mieltä että nyt on aika leikkiä, kun Banjo taas olisi tahtonut ennemmin nukkua. Puoli viiteen kuuntelin sitä hyörintää ja pyörintää, kunnes menetin hermoni ja nappasin Banskun viereeni. Kuinka onnelliselta tuo pieni koira näyttikään, kun sai rauhassa käpertyä kylkeeni nukkumaan! Riima sitten hetken protestoi asiaa lattialla, kunnes kyllästyi ja jatkoi viimein uniaan.


Hyvin levänneinä (joopa joo..) pakkasimme kimpsumme ja kampsumme lauantaina autoon suunnaten kohti Kirkkonummen Luomaa sekä Kajsaa ja koiria! Navigaattori ohjasi kuin ohjasikin meidät heti oikeaan paikkaan ja hupaisia tornitaloja ihmetellen saimme auton parkkiin. Mitkä ihanat lenkkimaastot siellä koirien kannalta olikaan! Peltoja (vai olikohan ne niittyjä?) vaikka miten paljon, joten irti sai katras taivaltaa matkaa. Isla loi heti uusia ystävyyssuhteita ja Riimakin pyrki hienosti pysymään isompien perässä. Banjo nössykkä välillä koki kauhun hetkiä, kun isommat sheltit juoksivat sinne tänne haukkuen, joten se haki turvaa meistä ihmisistä ja nökötti jaloissa aina, kun meno kävi sen mielestä liian hurjaksi.Ruokailun ja päiväuniemme jälkeen Anna saapui Aikoin ja Lunan kanssa lisämään asuntomme koirakantaa yhdeksi yöksi yhteensä viiteen merleshelttiin! Iltaan kuuluikin sopivassa suhteessa ulkoilua, höpöttelyä, leffaa sekä kunnolla herkkuja ;) Yö myös sujui paljon edellistä rauhallisemmin, sillä pennut taisivat olla melko uupuneita päivän tohinoista ja sammuivat kylki kylkeen uinuen koko yön hiljaa ja rauhassa.Sunnuntaina pääpaino oli saada pentusista edustavat 3kk-kuvat ja onnistuimme siinä oikein mallikkaasti! Banjon kuvan näette herran omalta sekä kasvusivultaan. Annan ja koirien sanottua heipat suuntasimme Viikkiin, jonne Inka koirineen seuraavaksi majottui Petran luo. Käväisimme siellä myös vielä lenkille, joten Banjo tutustui viikonlopun aikana moneen uuten koirakaveriin! Täytyy kyllä myöntää, että olen ylpeä tuosta pentusesta. Vaikka hieman välillä isompien riehumiset pelottivat pientä, pärjäsi se oikein mallikkaasti suuressakin koiralaumassa :) Inkan kanssa naurettiin, että Banjon ohella tässä sosiaalistettiin myös minua :D Nyt on siis lisää lenkkikavereita täälläkin päin ja toivottavasti pääsemme yhteislenkeillä vielä monen monta kertaa :)

Oikein onnistunut viikonloppu siis ja seuraavaa pitää kyllä jo ryhtyä suunnittelemaan! Lisää kuvia Inkan Helsingin reissusta voitte ihailla täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti