17. syyskuuta 2014

Sisko ja sen veljet 
Tänään treffattiin Banjon sisaruksia, Aiko-siskoa sekä Fitz-veljeä. Fitz muutti sunnuntaina Riitan luokse Espooseen ja kun Anna ja Aiko olivat tulossa visiitille Espooseen (vierailevat sillä suunnalla melko usein), päätimme sopia pentutreffit tälle vierailukerralle.Matka Leppävaaraan sujui mukavasti, vaikka Banjo tuntuukin stressaantuvan matkustamisesta oli väline sitten auto tai juna. Pitääkin nyt ryhtyä tekemään pieniä automatkoja sekä liikkua julkisillakin paikasta toiseen, jotta tuo homma saadaan tutuksi. Perillä hieman oli vaikeuksia löytää toisiamme, mutta onneksi on puhelimet! Lopulta, kun olimme kaikki viimein samassa paikassa, ei muuta kuin pupsit irti ja rieha alkakoon!


Oli kyllä ihana katsoa toisten riemua, kun sai juosta ja leikkiä niin paljon kuin sielu sietää! Banjo aluksi vähän epäili, että onko nämä nyt tuttuja vai ei ja miksi ne tulee näin ryminällä päälle, mutta pian se paini sisarustensa kanssa ja örisi onnellisena :D Varsinkin Aikon kanssa ne löysivät yhteisen sävelen nopeasti ja Fitz parka jäi hieman ulkopuolelle merlejen painiessa onnellisena. Onneks meiltä ihmisiltä löytyi herkkuja, joten ruualle perso trikkimies nautti varmasti joka hetkestä! :D Ja kyllähän Aiko ja Banjo myös veljensä huolivat leikkeihin, mutta onhan pyörivään ja hyörivään merlehyrrään vaikea päästä mukaan.

Nyt kotona köllöttää erittäin väsynyt pieni koira. Hyvä että jaksoi syödä iltaruuan ja käydä asioilla ulkona! Oli kyllä hauskaa treffata sisaruksia omistajineen, joten varmasti otamme tämän uusiksi. Mieluiten mahdollisimman pian! :)


Lisää kuvia täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti