8. syyskuuta 2014

Ensimmäinen päivä kotona!


Banjo on tullut kotiin! Voi tätä onnea! ♥

Lauantaina siis suuntasimme auton nokan kohti Joensuuta ja yövyimme hotellissa. Itse en tainut kyllä kovin paljoa nukkua, sillä odotin vain että olisi jo aamu :D Sunnuntaina aamupalan jälkeen matkasimmekin sitten Inkan luo, sillä olin lupautunut kuvausavuksi jotta pentujen 8-viikkoiskuvat saadaan otettua. Se vasta olikin projetki :D Pariin kertaan saatiin juosta karkulaisia kiinni. Parhaimmat naurut sain, kun yritin ottaa Inkasta yhteiskuvaa kera kaikkien pentujen. Oivoi.. :DPapereiden läpikäynnin ja allekirjoittamisen jälkeen Banjo sai sanoa heipat sisaruksille. Sitten pieni leikkihetki Islan kanssa pihalla sekä yhteiskuvat ja korvien liimaus, ja matka Helsinkiä kohti sai alkaa! Isla kyllä yritti lähteä mukaan, mutta suostui lopulta haikeana luovuttamaan poikansa huomaamme.


Matka sujui oikein mallikkaasti! Banjo nukkuin rauhallisena matkalle varaamassamme pahvilaatikossa ja pissitkin tehtiin pysähdyspaikoilla. Ainoastaan vartti ennen kotiovea pieni pahoinvoinnin aalto saavutti pienen matkaajan. Pienen pihakierroksen jälkeen olikin aika tutustua uuteen kotiin ja reippaasti Banjo joka paikan tutki! Hetken kuluttua se pyysi meitä jo kanssaan leikkimään ja ruokakin katosi mahaan hyvällä ruokahalulla :) Yö sujui myös hyvin, mitä nyt piti välillä päästää vähän ääntä, kun kukaan ei yhtynyt yöllisiin leikkituokioihin.

Yksinoloakin harjoiteltiin pari kertaa tänään. Toisella kerralla kotiin palatessa meitä odotti yllätys, sillä portin taakse makkariin jätetty pentu odottikin meitä iloisena portin toisella puolella! Ja portti näytti koskemattomalta!! Uskommekin, että Banjo on löytänyt ihmeelliset kykynsä ja oppinut teleporttaamisen jalon taidon :DPaljon ihastuneita kommentteja olemme ulkoilleissa saaneet kuulla. Jotkut jopa ovat uskalteneet tulla meitä tervehtimään. Illan päälle saimme vielä Valtterin siskot kylään ja kovasti nuo näyttivät veljenpojastaan pitävän!

Osasta postauksen kuvista kiitos Inkalle!

2 kommenttia:

  1. Aivan sairaan suloinen, ihana! Iskee kauhea pentukuume, vaikka ei tuo omakaan vielä ole edes kahta vuotta täyttänyt.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banjo kiittää kehuista! Ihana tuo heppu kyllä on ♡ :) Varo vaan, pentukuume on katala tauti, johon on vain yksi parannuskeino.. ;)

      Poista