28. elokuuta 2014

And so it begins..


Vähän päälle viikko enää pennun tuloon, joten nyt bloggauskin on hyvä jo laittaa aluilleen! Tämä blogi tulee siis seuraamaan erään pienen shetlanninlammaskoiran elämää ja kommelluksia. Ja tuo t tuolla otsikossa sulkujen sisällä, se kuvaa blogin vakituista vierailevaa tähteä, 8-vuotiasta shelttiherra Jeriä. Jeri on ensimmäinen koirani, joka asustaa vanhempieni luona Keski-Pohjanmaalla elellen leppoisaa maalaiskoiran elämää sekä nauttii eläkepäivistään. Ikävä karvapalloa on ajoittan kova, mutta kun tiedän useampien kokeilukertojen johdosta, ettei kerrostaloelämä sovi tuolle maalaiselämään tottuneelle touhottajalle, niin pystyn paljon paremmin hyväksymään sen tosiasian, että Jerin on parempi vanhempieni luona. Siellä herra viihtyy ja saa vanhempieni jakamattoman huomion :D


Itsestäni voisin kertoa sen verran, että olen Liisa ja ikää löytyy 23 vuotta. Asustelemme täällä Helsingissä yhdessä aviomieheni Valtterin kanssa. Opiskelemme molemmat viimeistä vuotta ammattikorkeakoulussa, minä sosinomiksi ja Valtsu sairaanhoitajaksi. Koirasta olimme puhuneet jo pitkään ja melkein kahden vuoden mittaisen etsimisprosessin lopuksi viimein sopiva pentue löytyi ja kohta matkaamme Joensuuhun hakemaan vauvamme kotiin! Oi tätä onnea! :)


Tämän postauksen kuvat ovat muutaman viikon takaiselta reissultamme kasvattaja-Inkan luo tutustumaan Islaan ja pentuihin. Valloittavia tapauksia kaikki, olimme ihan myytyjä! Valloittava oli myös Inkan Cara-sheltti, ihastuttava suorastaan. Ja olihan tuo kasvattaja itsekin varsin mukava, mutta sehän meillä olikin jo tiedossa ;)

Ei muuta kuin tervetuloa seuraamaan toilailujamme, toivottavasti viihdyt matkassa! Ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti