8. syyskuuta 2016

Meidän kesä

Kesä tuli ja kesä meni. Mutta miten meidän kesä meni? Blogi oli tauolla, kun mun kaikki aika meni siihen, että olin raskaana :D Mutta kyllä me kesällä jotain tehtiinkin, vaikka pyöreä olomuotoni esti monet kivat hommat. Enimmäkseen kuitenkin otettiin rauhallisesti ja nautittiin sekä laiskoteltiin!
Kesäkuussa tärkein tapahtuma oli maailman parhaan pappakoiran kymppisynttärit! En voi oikeasti uskoa, että Jersiläinen on ilastuttanut elämääni jo niin kauan ♥ Synttäripäivänsä Jeri vietti vanhempieni kanssa lempipaikassaan koko maailmassa eli mökillämme nuuhkien meri-ilmaa. Juhannuksena sitten suuntasimme Volvon keulan kohti Pohjanmaata ja tuolloin Jeri sai myös synttärilahjansa: Ihanan uuden vinkupallon sekä herkkuluun! Voi mikä ilo pallosta olikin, niin Jerille kuin kaksivuotiaalle veljenpojalleni, kun taas isäni ja isoveljeni eivät näyttäneet nauttivan pallon sulosointuisesta äänestä pienessä mökissämme, kun sääkään ei oikein meitä suosinut.. :D Banjo myös nautti taas maalaiselämästä täysin rinnoin! Appivanhempieni luona se oli melkeinpä koko ajan pihalla irti ja toi palloa vuorotellen jokaisen jalkoihin, jos joku vaikka innostuisi sitä heittelemään. Ja jokainen meistä vuorollaan taisi leikkiin ryhtyä. Iltaisin sitten sänkymme jalkopäähän käpertyi hyvin onnellinen ja väsynyt pieni sheltti :')Heinäkuussa olin niin tukevassa kunnossa ja kärsin kuumuudesta mm. menettämällä nilkkani jalkojeni turvotessa, että Banjon ulkoilutus jäi lähes kokonaan Valtterin kontolle. Onneksi sisällä pystyy myös temppuilla ja treenata pieniä juttuja, että emme päässeet Banjon kanssa ihan kokonaan laiskistumaan! Pariin otteeseen myös hieman hömppäilimme talomme sisäpihalla niin tokoa kuin rally-tokoakin. Juhlimme myös Banjon 2v. synttäreitä kesäherkuilla (mmm mansikat! t. B), uudella lelulla sekä herkkuluulla! Pääasiassa heinäkuu kuitenkin kului ottamalla rennosti ja jännittämällä, milloin perheemme uusin jäsen saapuu maailmaan..!


Elokuu saikin sitten uskomattoman aloituksen, kun ensimmäisen päivänsä aamuna pieni ukkeli viimein saapui maailmaan ♥ Banjo sai jo sairaalasta tuliaisena harson, jossa oli pienen tuoksua, jotta voisi näin jo hieman etukäteen tutustua uuteen tulokkaaseen. Kun sitten saavuimme kotiin muutaman päivän ikäisen vauvan kanssa, meni kaikki paremmin kuin olin edes voinut toivoa! Banjo nuuhki tuota pientä nyyttiä sänkymme päällä ja asettui sitten sen lähettyville makoilemaan, aivan kuin olisi päättänyt, että tästä tyypistä pitää nyt pitää huolta ja sitä vartioida tarkasti :') "Isoveli" onkin ottanut tehtävänsä hyvin vakavasti ja vahtii vauvan unta tarkasti. Pieninkin äänähdys vaunuista saa Banjon valppaaksi ja varmistamaan, että joku muukin varmasti kuuli vauvan itkun ja tekee asialle jotain ♥


Arki on siis lähtenyt meillä rullaamaan oikein mallikkaasti uudenkin perheenjäsenen kanssa. Agilitytreenehin olemme myös palanneet Banjon kanssa ja ei voi kuin todeta, että ihan uskomatonta kuinka hyvää muutaman kuukauden tauko Banjolle onkaan tehnyt! Se on niin syttynyt tuohon lajiin ja jaksaa nykyään jopa kuunnella ohjaustani! Vielä kun oppisin ohjaamaan kunnolla.. :D Yritän myös pitää tämän blogin elossa, vaikka päivät pyörivät pääasiassa erään pienen miehenalun ympärillä ja hänen tahtiinsa :)

Kuvat postauksessa ovat kännykkäräpsyjä, sillä kamerani ovat taas pölyttyneet nurkissa liiankin kauan. Kovasti haaveilen uudesta rungosta, joka toimisi teleobjektiivini kanssa paremmin yksiin kuin nykyinen, mutta raha ei valitettavasti kasva puissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti