11. huhtikuuta 2016

Syy(?) hiljaiseloon..

Blogi on elänyt pitkään hiljaiseloa. Syynä sille on ollut ajanpuute koneella istumiseen ja oma tolkuton väsymykseni. Kevät kuitenkin on tuonut mukanaan uutta energiaa, joten ehkä sitä riittäisi tässä näytön edessä istuskeluun ja kuulumisten päivitykseenkin! Mitään en kuitenkaan lupaa, sillä väsymykselleni on ihan erityinen syy..

Kökkö snäppikuva oli tietty paras.. 

Meidän perhe nimittäin vahvistuu uudelle kaksijalkaisella jäsenellä heinäkuun loppulla! Mahaa täällä olen siis kovasti kasvatellut ja nykyään se näyttääkin jo aika lailla pallolta :D Jännityksellä odotan miten Banjo suhtautuu tulokkaaseen. Käytöksessään kuitenkin on ollut havaittavissa jo muutoksia, sillä minua pieni sinikettu vahtii entistä tarkemmin ja nukkumaan käperrytään nykyään usein niin lähelle masua kuin mahdollista, vaikka ennen suosittiin jalkojeni käyttämistä tyynynä :D Jännittäviä aikoja siis elämme!

Harrastaa ollaan kuitenkin jaksettu salamatkustajastani huolimatta! Agility on mahtavaa ja siitä ollaan nautittu niin ohjatuin- kuin omatoimitreeneinkin. Omatoimitreenailu on kuitenkin ollut vähäistä ajan puutteen vuoksi, mutta nollille se ei ole jäänyt. Myös rally-tokosta ollaan innostuttu ja testattu jopa ratatreeniä kerran! Etsinnässä onkin möllikisoja, joihin ennen syksyä voitaisiin mennä tunaroimaan, sillä ajattelin syksyn tullessa sopivien kisojen osuessa kohdalle aloittaa kisaamisen! Mammalomalaisellahan on sitten aikaa ;) (Juu niin vissiin...)

2 kommenttia: