17. huhtikuuta 2015

Banjo 9kk!

Pikkumies saavutti maanantaina huikean 9kk iän! Niin se vain aika rientää ja lapsonen kasvaa :D Kuulumisia voisin vähän kertoilla. Ollaan hissukseen treenailtu itsekseen aina silloin kun tuntuu ja riittää aikaa näiden koulu/kuorokiireiden keskellä. Taitoja nyt lähinnnä pidetty yllä. Toivottavasti saisin pian töitä, niin rahatilanne helpottuisi ja voisi alkaa kursseja katselemaan toden teolla. Agilityn osalta on ainakin HAUlle kyselty paikkaa ja vastauksena oli, että ehkä syksyllä voisi olla mahdollista.. Saa nyt nähdä mitä tehdään.. Muuten ollaan mukavaa kotieloa vietetty ja harjoiteltu kunnon koirakansalaisen taitoja. Hihnakävely onkin parantunut huimasti ja siitä kiitän kyllä Hurtan uusia ihania valjaita sekä Mustin ja Mirrin mainioita aleja, joiden ansiosta pystyin valjaat kotiuttamaan!


Mittaa teinikoiralla on kotimittausten mukaan ~38 cm ja painoa 7,3 kg. Kasvua ei siis ole odotettavissa enää kuin karvan osalta, toivottavasti :D Tässä vielä surkea rakennekuva hienosta pikkumiehestäni ♥ 
2 kommenttia:

  1. Uros saattaa kasvaa vielä 12kk asti. Oma uros oli 38,5cm 9kk ikäisenä ja nyt 1,5v on 39,5cm. Painoahan tietysti tulee vielä pitkäänkin kun massaa alkaa tulemaan. Hyvänkokoinen Banjosta kuitenkin tulee :) ihana pitkä häntä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se on, mutta kovasti tuo jo kasvuaan on himmannut niin jännityksellä oottelen tuleeko enää montakaan milliä lisää kokoa :D ja kiitos häntäkehuista, se on kyllä ihana huisku! :)

      Poista