17. marraskuuta 2014

Torstai


Ei olla taaskaan oikein tehty Banjon kanssa mitään ja kuitenkin sitten ollaan tehty vaikka mitä. Jotenki vaan tuntuu, että harkka ja koulu vie tällä hetkellä minusta kaikki mehut eikä millekään tunnu oikein olevan aikaa. Onneksi keskiviikkona meillä alkaa Banjon kanssa (viimeinkin!) pentukurssi, niin päästään yhdessä tekemisen makuun oikein kunnolla. Paljon kehuja käytöksestään tuo pikkumies usein kyllä saa, niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Hienosti käyttäytyy lenkillä niin hihnassa (kunhan vain alku innostus laantuu) kuin irtikin, ei ole viikkoon tullut mitään vahinkoja sisälle ja yksinolot sujuu paremmin kuin hyvin! Jopa 1,5-vuotiaan veljenpoikani kanssa leikki sujuu hienosti! Olen niin ylpeä ♥

Viime torstaina minulla oli ansaittu vapaapäivä kiireisen harjoittelun keskellä ja päätinkin omistaa sen kokonaan tuolle pienelle karvaiselle ystävälleni. Olihan se Banjon juhla päiväkin, sillä pieni mies täytti hurjat 4kk!! Niin se aika vain rientää, huoh.. Aamupäivällä teimme pitkän lenkin kodin lähimaastoissa. Kotona otettiin rennosti leikkien välissä ja iltapäivästä oli luvassa päivän erikoiset. Ensin suuntasimme Malmin Mustiin ja Mirriin, sillä olin varannut Banjolle ajan eläinten koulukuvaukseen! Pieni mies pääsi ihastelujen kohteeksi ja kuvatkin onnistuivat hienosti! Hieman kuitenkin kuvaus taisi pikkuista jännittää, sillä kovin montaa erilaista ilmettä sieltä ei saatu. Melko vakavalla naamalla siis mentiin, mutta söpöhän se on kuin syötävä! En millään malttaisi odottaa kuvia!

Mustista ja Mirristä lähdettiin suoraan junalla kohti Puistolaa, sillä sinne olimme fb:n pentutreffiryhmässä sopineet leikkitreffit erään russelin pennun kanssa. Mukaan saimme myös Aikon ja Annan. Harmittava takaisku kuitenkin koettiin, sillä russelin omistaja joutuikin ylitöihin eivätkä siksi päässeet paikalle. Mutta sisaruksilla oli kuitenkin hyvin hauskaa yhdessä riekkuessa ja illalla kotona köllöttelikin väsynyt, mutta onnellinen pentu :)

Anteeksi muuten kököistä kuvista, mutta pimeys yllätti meidät.. Kaipaan kesää ja valoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti