26. marraskuuta 2014

Pentukurssi 2/7

Suttuinen puhelinkuva reippaasta koululaisesta!

Tänään oli luvassa pentukurssin toinen kerta! Kurssipaikalle autoilimme tänään Banjon kanssa kaksin, sillä Valtterin iltavuoro esti kuljettamisemme. Itse en niin välitä kaupunkiajosta, aiheuttaa liikaa sydämentykytyksiä, mutta hyvin selvisimme perille! :D

Lämmittelylenkki ja ei muuta kuin hallille! Tänään luvassa oli ensin kotiläksyn (kontakti) tsekkaus ja vallan mainiosti onnistui meiltä. Banjo tarjosi sitä myös makuultaan, mistä saikin kouluttajalta erityismaininnan! Viikko sitten kun Banjolla ei ollut hajuakaan koko hommasta. Nyt maahan meno sujuu siis pieneltä mieheltä mallikkaasti :)

Tällä kertaa kävimme läpi paikkallaan oloa, sivulle tuloa, luvan odottamista sekä seuraamista. Plussana harjoiteltiin vielä pyörimistä! Paikallaan olo sujui hienosti sekä luvan odottaminen ennen namille menoa, ollaanhan niitä kotosalla jo harjoiteltu. Luvan odottamista harjoitellaan päivittäin, sillä B:n pitää istua ja odottaa siinä lupaa ennen ruuan saantia. Sivulle tulo tuotti pienelle shelttille hieman päänvaivaa. Hienosti se seurasi kättä, mutta perusasento oli joka kerta toosi vino tai kaukana takanani. Palkkaa kuitenkin herui vain oikesta paikasta, joten hetkittäin hämmennystä oli havaittavissa pennun silmissä. Kivasti kuitenkin onnistuneita sivulle tuloja saatiin tehtyä! Seuruu onnistui kivasti ja miksipä namin perässä ei olisi ollut kiva kulkea :D

Pyörimistä oltiinkin pari kertaa huvikseen testattu ja malliopittu, sillä se on Aiko-siskon bravuuri! :D Pyöriminen oikealle (ohjaajasta katsottuna) oli helppo juttu Banjolle, mutta toiseen suuntaan pyöriminen tuotti pään vaivaa. Pienellä miettimisellä se kuitenkin onnistui.

Kun hommat lopetettiin sai Banjo pienen hepulin. Se pomppi ja pyöri hihnassa ja haastoi kurssikavereita yksitellen mukaan painiin :D Pienen rauhoittelun jälkeen päästiin kunnialla kuitenkin hallista ulos ja autolle. Autossa Banjo nukahti heti ja sama jatkui kotona. On se opiskelu vaan niin rankkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti