3. helmikuuta 2016

Joulu Pohjanmaalla

Joulusta on jo ihan liikaa aikaa (siis siitä kirjoittamisen kannalta), mutta nyt vasta saan aikaiseksi viimeistellä tämän postauksen! Laiskuus kai iskenyt, vaikka kovasti sitä yritän vältellä.. Onneksi sentään agiliitelemässä ollaan jaksettu käydä ja vähän tokoilla ja rally-tokoilla kotosalla :) Alkuvuoden pakkaset kyllä söi meiltä muutamat aksatreenit, mutta nyt kelien puolesta näyttää taas paremmalta ja päästään nauttimaan vauhdin huumasta yhdessä säännöllisesti! Avain pitäis vielä hallille hommata, jotta omatoimitreenejäkin voisi pitää muuallakin kuin kotioloissa ja lenkeillä.

Mutta palataanpa siihen meidän jouluun! Suhasimme Volvolla 23.12. Anoppilaan, jossa yleensä yövymme näillä reissuillamme kotopuoleen. Varsinkin näin juhla-aikoina, sillä tuolla on enemmän majoitustilaa kuin minun vanhempieni luona. Onneksi väliä taloilla on vain noin 15 km, joten Jerin luokse pääsee vaikka päivittäin hoitamaan ikävää :) Joulunpyhät otimme rennosti syöden ja sukulaisilla kyläillen. Banjo sai nauttia varsinkin "tätiensä" jakamattomasta huomiosta ja lenkittäjiä riitti! 

Iloinen treenipoppoo! Jeri, Banjo, Elsa & Lukas

Välipäiville olinkin sitten ystäväni Tuiren kanssa varannut meille ja koiruuksille treeniaikaa Kannuksen Dogness-hallilta. Säädimme siis hieman agilityn kanssa, minä tehden molempien shetlantilaisten kanssa pieniä radanpätkiä kummankin omien kykyjen mukaan ja Tuire tehden Lukas-walesin kanssa pientä rataa ja Elsa-schapen kanssa esteisiin tutustellen. Lopuksi annoimme vielä koko porukan rallatella lämpimässä hallissa toisiinsa tutustuen ja leikkien. Oikein onnistunut ilta siis, toivottavasti päästäisiin taas samalla porukalla tuonne uudestaan! :)

Tässä vaiheessa Valtteri olikin jo napannut Volvon ja palannut työelämään pk-seudulle, mutta me Banjon kanssa nautimme olostamme vielä hetken vanhempieni luona. Päivät kuluivat lenkkeillen ja syöden, hyvää seuraa unohtamatta! Molemmat shetlantilaiset vaikuttivat oikein tyytyväisiltä lomaan ja uuden vuoden aattona kotimatkalla junassa minulla olikin väsynyt pieni matkakaveri :) Oli kyllä ihanaa olla pitempi aika Pohjanmaalla ja nähdä kaikkia ihania ihmisiä ♥ Toivottavasti seuraava reissu sinne tulisi pian!

Pahoittelut vähäisistä kuvista! Kamera oli kyllä reissulla mukana, mutta se vietti joulunsa rennosti repussa.. Onneksi puhelimella muistin edes tuon yhden kuvan ottaa, ettei aivan pelkäksi tekstiksi tämä mennyt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti