24. syyskuuta 2015

Testissä BF Brainy

Kun Best Friend huuteli Facebookin puolella testaajia aktivointipelilleen, päätimme Banjon kanssa kokeilla onneamme. Vaikka ainakin omat onnen lahjani tuntuvat menneen pikkuveljelleni (terveisiä vaan sukumme Hannu Hanhelle!), tällä kertaa onnisti ja pian olinkin noutamassa postista pakettia! Banjo innostui paketista jo ennen sen avaamista, mutta sehän nyt on aivan normaalia pienelle innokkaalle sheltille, joka haluaa olla mukana kaikessa ja aina :DPaketista paljastui testattavaksi BF Brainy, puinen aktivointilelu koirille. Pyörivän kansiosan alla on viisi koloa, joihin voi piilottaa makupaloja, jotka koira saa "tassuihinsa" kansiosaa pyörittämällä ja kohdistamalla siinä olevan aukon kannen alla olevien kolojen kanssa. Tällaisena puupintojen rakastajana lelu on mielestäni kaunis. Kanteen rei'ittämällä tehdyt luukuviot ovat myös kivat ja tuovat herkkujen tuoksut koiran kuonoon. Banjo ainakin nuuskutteli innokkaasti lelua niiden kohdalta miettien samalla kuinka niihin oikein pääsisi käsiksi!

Banjo hoksasi lelun idean nopeasti, vaikka ei ikinä ennen mitään vastaavaa ollut kokeillut. Mielestäni se oli jopa hieman liian helppo nokkelalle siniketulle, mutta kaikesta huolimatta Banjo nautti ja nauttii edelleen sen kanssa puuhailusta. Ollaankin aina silloin tällöin aktivoitu Banjon nenää tämän avulla :) Alle olevalla videolla on kooste Banjon ensimmäisistä testikerroista.


Me Banjon kanssa kyllä tykkäämme tästä BF Brainystä ja suosittelemme kaikkia kokeilemaan! Ehkä jos koirasi kanssa olet jo useampia aktivointipelejä kokeillut, voi tämä olla koirallesi liian helppo, mutta Banjon kaltaisille aloittelijoille oikein sopiva. Sellaisen kehittämisehdotuksen voisin kuitenkin antaa, että pohjaan voisi kehittää jotain estämään lelua liukumasta koiran sillä puuhaillessa. Banjonkin kanssa käytämme tätä aina maton päällä, missä liukumista tapahtuu paljon vähemmän kuin jos lelu on asetettu pelkälle lattialle. Banjo on onneksi kuitenkin sen verran pieni koira, ettei tästä kehkeytynyt kovin suurta ongelmaa, mutta voin kuvitella, että isomman koiran kanssa lelun liikkuminen vaikeuttaa puuhaa liiaksi. Ja jos en väärin muista, joku testaajista, jolla oli hieman isompi koira, taisi tästä asiasta Best Friendin FB-sivuilla jo mainita :) Kokonaisuudessaan kuitenkin kiva lelu, jonka avulla on mukava aktivoida koiraa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti