6. elokuuta 2015

Uimaopetusta ja uusia ystäviä





Maanantaina Banjon kamu Käpy täytti vuoden ja juhlistimme asiaa uintireissulla Hyvinkäälle koirauimalaan. Silja oli järjestänyt tämän reissun ja mukana olivat kaikki Käpysen parhaat ystävät eli Banjo, mudi Flinga sekä suomenlapinkoira Runo omistajineen. Banjon kanssa tunsimme etukäteen vain Siljan ja Käpyn, mutta porukkamme oli kyllä niin mainio, että jo hetken kuluttua tuntui kun olisimme useamminkin kokoontuneet tällä porukalla koirahommiin :) 



Uimalasta Siljä oli varannut meille uima-aikaa puolituntia sekä uittajan, kun Flinga oli koirista ainut, joka joskus on uinut. Ja se kyllä näkyi, sillä niin innokkaasti mudi loikki altaaseen tajuttuaan mistä tässä oikein olikaan kyse! Käpykin sai nopeasti jujusta kiinni, vaikka vähän alkuun arkaili altaaseen menoa. Flinga kuitenkin oli hyvä houkutin synttärisankarille! Banjo ja Runo suhtautuivat asiaan melko lailla samaan tyyliin: "Okei, jos on pakko" :D Banjo aluksi ui myös vain pelkkiä etujalkoja käyttäen, mistä syystä sinikettu vaelteli altaassa miten sattuu. Lopulta se sai Runon avustuksella kiinni ajatuksesta, että takapään avulla pääsee eteenpäin kovempaa ja ohjauskin toimii! Banjosta näkyi myös selvästi varovaista innostumista hommaan loppua kohden ja uittaja kehui myös sen uintityyliä loppujen lopuksi, hyvä Banjo! Vaikka videolla se ei kehuttavalta näytä, mutta tuo olikin ensimmäinen yritys :D



Uintireissu oli oikein onnistunut ja mukava, joten päätimme mennä uudestaankin tällä porukalla :) Siljalla oli myös hienot kakut tarjottavaksi väsyneille uimareille Käpyn synttäreiden kunniaksi. Ikinä en ole nähnyt minkään ruuan katoavan nautiskelija shelttini kitaan sillä vauhdilla! Huomasi myös, että väsyttävää hommaa oli uimaan opettelu, sillä paluumatkalla autossa nukkui neljä tyytyväistä koiraa ja kotonakin Banjo oli ihan naatti :) Loppuun vielä nelikon jäsenistä poseeraukset kakkujen kera!

Käpy 1v.!

Flinga

Runo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti