17. toukokuuta 2015

Kirsikankukkia

Eilen nautittiin Roihuvuoren Kirsikkapuistossa kauniista vaaleanpunaisista kukkasista. Banjo jaksoi hienosti poseerata minun ja Vilman kameroille, vaikka ympärillä sattui ja tapahtui. Pätevä poju! Tänään onkin sitten möllötetty sisällä ja ravattu kakkarallia, sillä tuo maita ja mantuja kiertänyt mahatauti saapui meillekin. Aamu alkoi kivasti, kun koira oksensi päiväpeitolle ja niimpä jouduttiin perumaan kaikki tämän ja tulevien päivien koiramaiset menot. Kurjaa, mutta nyt tärkeintä on saada pieni sinikettu kuntoon ♥

Mutta tässä kuvia ja lisää löytyy täältä, jos jotain kiinnostaa :) Yhteiskuvamme on Vilman ottamia, vaikka leima muuta väittääkin.
Jopa koirani häpeää minua.. :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olen niihin tosi tyytyväinen :)

   Poista
 2. Kylläpäs on kauniita kuvia!
  Usko tai älä, itse en ole ikinä elämässäni nähnyt kukkivaa kirsikkapuuta. Kuvista tietysti nähnyt vaikka kuinka paljon, mutta luonnossa en ole nähnyt.
  Ehkä vielä JOSKUS ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No mullakin oli nyt vasta eka kerta, kun nuita ihan "livenä" näin (jos ei lasketa äidin pienen kirsikkapuun kukintaa, mutta siinä nyt on tähän asti ollut alle kymmenen kukkaa kerralla :D ) ja oli ne kauniita! Ens keväänä teet kevätretken tuonne Roihuvuoren Kirsikkapuistoon kukinnan aikaan ;)

   Poista