23. maaliskuuta 2015

Tokon alkeet 8/8

Nyt sekin on loppu. Nyyh. Viimeiselle kerralle kuitenkin sain Valtterinkin mukaan, joten löytyy jopa videomateriaalia treeneistä! Ideana viimeisellä kerralla oli, että käymme kaikki alokasluokan liikkeet läpi samaan tyyliin kuin oikeassa kokeessa, jotta me ohjaajatkin saimme tuntumaa siitä, mitä tuleman pitää, jos joskus kisoihin asti päästään :D



Aluksi otettiin paikallaan makuu, minuutin pituinen ja ilman välipalkkaa. Treenikaverimme oli hieman myöhässä, joten Banjo sai tehdä tämän ainokaisena. Ensimmäinen kerta kusahti ja jätkä lähti paikalta. Tästä kyllä syytän hieman seinän takana vinkuleluja vingutellutta henkilöä, sillä selvästi ne olivat liikaa pienelle siniselle. Toisen seinän takana oli myös hirvittävä mökä meneillään toisen kentän treenaajilla, mikä myös vaikutti asiaan. Toinen kerta kuitenkin onnistui nappiin ja jäi hyvä mieli, molemmille :)




Sitten olikin luvassa seuraamista. Ja tämähän sujui meiltä yllättävän hyvin!! Tai no, Banjo oli toosi pätevä ja huippu, minä taas kömpelö ja olin unohtaa suunnat. Käsikin vammasi, mistä Inkalta saatiinkin jälkikäteen, kun videon näytin, noottia. Yritän kuitenkin parantaa tapani! ;)

Sitten vuorossa oli luoksetulo, Banjo bravuuri! Toisella kerralla Banjo kyllä säikähti, kun treenikaverimme haukahti pojan lähtiessä liikkeelle. Otimme sitten omaan tahtiin uudestaan lyhyemmällä matkallla, jotta jäisi tästäkin hyvä maku suuhun. Tämän jälkeen olikin kaukojen vuoro ja niistä B oli taas sitä mieltä, että tee ite. Aluksi tuo tarjosi luoksetuloa, mutta lopulta (melko lyhyellä matkalla) onnistuttiin tässäkin. Hyppy oli seuraavana vuorossa. Nätisti meni, vaikka aluksi Banjo ennakoi. Kapulan pito on jo hyvällä alulla sekä jäävät. Nyt vain jälkimmäisistä häivyttämään käsiapuja! Videotakin olisi, mutta koska niissä näkyy tunnistettavasti muitakin, en niitä viitsi tänne laittaa. 

Loppuun vielä otettiin ihan uutena merkin kiertämistä ja siitä tässä pieni pätkä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti