17. tammikuuta 2015

Pentukurssi 7/7

Nyt se on ohi, nyyhkis. Kauhea into olis treenailla, kun viimesillä kerroilla päästiin kunnolla tekemisen makuun, joten onneks löydettiin saman kouluttajan toko-kurssi joka on meille hyvään aikaan! Jee!


Viimeisellä kerralla tehtiin lähinnä ryhmäharjotuksia. Aluksi mentiin kaikki koirakot riviin ja vuorotellen yksi koirakko pujotteli muita. Tällä kertaa välit koirakoiden välillä oli lyhemmät kuin ennen, mutta meillä meni tosi hyvin tästä huolimatta! Kontakti nyt rakoili vähän väliä, kun piti tsekkailla kuka ihana kaveri nyt ohitettiinkaan, mutta ketään ei lähdetty moikkailemaan ja innolla kuljettiin eteenpäin. Ja sen huomionkin sain itseeni helposti äänellisellä kannustuksella :) Tämän jälkeen muutettiin rivi jonoksi, jossa koirakot oli peräkkäin ja jokainen vuorollaan lähti kulkemaan jonon viertä siten, että ihmiset olivat kasvot vastakkain. Kulkeva koirakko pysähtyi jokaisen kohdalla ja pyysi koiran istumaan, jonka jälkeen tervehti sen koiran ohjaajaa, jonka kohdalle oli pysähtynyt, ihan kädestä. Hienosti sujui tämäkin meiltä!

Sitten vuorossa oli luoksetulo harjoituksia siten, että muiden koirakoiden kiertäessä hallissa merkittyä neliön muotoista reittiä toimien häiriönä, kun yksi koirakko suoritti neliön keskellä luoksetuloa. Banjo kulki hienosti vierellä meidän ollessa häiriönä ja luoksetulotkin menivät hienosti! Ongelmana ainoastaan oli se, että kolmannen ja viimeisen luoksetulon kohdalla ukkeli ennakoi lähtien paikaltaan liikkeelle ennen käskyäni :D Muuta toisto siihen tarvittiin, mutta lopulta onnistuttiin!


Lopuksi otettin hieman paikalla makuuta ja istumista ryhmässä. Hienosti sujui tämäkin ja Banjo teki tosi innolla, mistä kouluttajakin meitä kehaisi! Pysyi jopa paikallaan hienosti, vaikka vierestä kaverit nousi tai lähti liikkeelle! Ei siis ihmekkään että tokoinnostus nostaa päätään.. ;)

Nyt pentukurssi siis on pentukurssi takana! Paljon vinkkejä saatiin kyllä ja kivaa oli! Seuraavaksi sitten kohti uusia haasteita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti