10. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Vuosi vaihtui ja arkeenkin on palattu töihin paluun merkeissä. Joulun aika meni meiltä rauhallisesti maaseudulla nauttien anopin ja äitini tarjoiluista sekä perheen ja ystävien seurasta. Näistä kuitenkin lisää myöhemmin, sillä nyt keskitymme viime vuoden alussa tekemiini tavoitteisiin ja niiden toteutumiseen..



Banjo

- Kelvolliseksi koirakansalaiseksi kasvaminen
No, ihan  hyvin on sujunut. Koirien ohitukset tuottaa vielä ongelmia ja saa omistajan veren välillä kiehumaan, mutta treeniä treeniä..

- Oman seuran löytyminen ja sitä myötä agilityn sekä tokon treenamisen aloittaminen kunnolla
Done! Tai no seura löytyi ja agility aloitettiin. Toko vähän jäi, vaikka kesällä senkin parissa treenattiin :)

- Muutamia näyttelyitä
Peitsi vei nämä haaveet lopullisesti, mutta pentunäyttelyissä käytiin PEK4 tuloksella.

- Luustokuvat 
Käytiin ja loistavin tuloksin! Myös silmät ja sydän tutkittiin loppuvuodesta terveiksi :)




Jeri

- Pienoinen painon pudotus 
Onnistui!
- Terveenä pysyminen
Tämäkin tavoite saavutettiin, sillä isäni sanoin papparainen on ollut liiankin terve :')

- Pientä yhdessä tekemistä aina kun nähdään
Myös tässä onnistuttiin, vaikka liian harvoin nähdäänkin. Varsinkin joululomalla päästiin kunnolla nauttimaan yhdessä tekemisestä pitkästä aikaa ja ilo näkyi meistä molemmista <3


Itselleni tavoitteena oli ainakin kameran pölyttymisen vähentäminen, mikä onnistuikin hienosti kunnes koitti syksy ja sateet. Kamerakalustoa pitäisi kyllä päivittää, ei tuumaa enää riittää nykyinen runko tarpeisiini. Jospa sen saisi hoidettua alta tänä vuonna ja innostus kuvaamiseen palaisi taas auringon saapumisen myötä :D


Muuten tälle vuodelle en asettele tavoitteita, muuta kuin että terveenä pysyttäisiin ja nautittaisiin harrastuksista. Mätsäreissä voitaisiin ainakin Banjon kanssa pyörähtää aktiivisemmin ja ehkä se harrastus-H olisi hyvä myös hankkia virallisista. Mutta katsotaan mitä vuosi tuo meille tullessaan!