27. syyskuuta 2015

Kesän viimeinen reissu

Kesän viimeinen reissu oli noin viikon loma Pohjanmaalla. Se piti sisällään perheen kanssa oleilua, ystävien kanssa hengailua, metsälenkkejä shelttikaksikon kanssa sekä elämästä nauttimista mökillä! Tuo oli ehkä kesän paras viikko, vaikka suurimman osan ajasta vietin Jerin ja Banjon kanssa kolmistaan. Tai ehkä juuri siksi se oli niin mahtavaa ♥ Pojat tulevat niin hyvin toimeen keskenään :) Myös säät suosivat meitä, joten Banjon kanssa oli hyvä harjoitella uimista! Myös vanha herra Jeri kahlaili meressä innoissaan herkkujen perässä ja sain papan myös uimaan sanan varsinaisessa mielessä, eikä siitä seurannut monen tunnin mökötystä Jerin osalta, joten ehkä se alkaa vanhemmiten tottua ajatukseen uimisesta! Johan sitä on jo 9 vuotta harjoiteltu pienissä määrin :D Mutta nyt annan kuvien puhua puolestaan :)












Muutama lisäkuva löytyy sitten täältä, jos on kiinnostusta niitä katsella :)

24. syyskuuta 2015

Testissä BF Brainy

Kun Best Friend huuteli Facebookin puolella testaajia aktivointipelilleen, päätimme Banjon kanssa kokeilla onneamme. Vaikka ainakin omat onnen lahjani tuntuvat menneen pikkuveljelleni (terveisiä vaan sukumme Hannu Hanhelle!), tällä kertaa onnisti ja pian olinkin noutamassa postista pakettia! Banjo innostui paketista jo ennen sen avaamista, mutta sehän nyt on aivan normaalia pienelle innokkaalle sheltille, joka haluaa olla mukana kaikessa ja aina :D



Paketista paljastui testattavaksi BF Brainy, puinen aktivointilelu koirille. Pyörivän kansiosan alla on viisi koloa, joihin voi piilottaa makupaloja, jotka koira saa "tassuihinsa" kansiosaa pyörittämällä ja kohdistamalla siinä olevan aukon kannen alla olevien kolojen kanssa. Tällaisena puupintojen rakastajana lelu on mielestäni kaunis. Kanteen rei'ittämällä tehdyt luukuviot ovat myös kivat ja tuovat herkkujen tuoksut koiran kuonoon. Banjo ainakin nuuskutteli innokkaasti lelua niiden kohdalta miettien samalla kuinka niihin oikein pääsisi käsiksi!

Banjo hoksasi lelun idean nopeasti, vaikka ei ikinä ennen mitään vastaavaa ollut kokeillut. Mielestäni se oli jopa hieman liian helppo nokkelalle siniketulle, mutta kaikesta huolimatta Banjo nautti ja nauttii edelleen sen kanssa puuhailusta. Ollaankin aina silloin tällöin aktivoitu Banjon nenää tämän avulla :) Alle olevalla videolla on kooste Banjon ensimmäisistä testikerroista.


Me Banjon kanssa kyllä tykkäämme tästä BF Brainystä ja suosittelemme kaikkia kokeilemaan! Ehkä jos koirasi kanssa olet jo useampia aktivointipelejä kokeillut, voi tämä olla koirallesi liian helppo, mutta Banjon kaltaisille aloittelijoille oikein sopiva. Sellaisen kehittämisehdotuksen voisin kuitenkin antaa, että pohjaan voisi kehittää jotain estämään lelua liukumasta koiran sillä puuhaillessa. Banjonkin kanssa käytämme tätä aina maton päällä, missä liukumista tapahtuu paljon vähemmän kuin jos lelu on asetettu pelkälle lattialle. Banjo on onneksi kuitenkin sen verran pieni koira, ettei tästä kehkeytynyt kovin suurta ongelmaa, mutta voin kuvitella, että isomman koiran kanssa lelun liikkuminen vaikeuttaa puuhaa liiaksi. Ja jos en väärin muista, joku testaajista, jolla oli hieman isompi koira, taisi tästä asiasta Best Friendin FB-sivuilla jo mainita :) Kokonaisuudessaan kuitenkin kiva lelu, jonka avulla on mukava aktivoida koiraa.



12. syyskuuta 2015

Täällä taas!

Pidin sitten hieman blogitaukoa, vaikka kirjoittamisen aihetta olisikin ollut. Jotenkin ei vain inspiroinut kökkiä sisällä koneen ääressä, kun kesä viimein alkoi ja oli vielä aikaa nauttia vapaasta ennen töiden alkua. Ihan ymmärrettävää ainakin minusta!



Mitään ihmeempää ei ole meille sattunut. Pohjanmaalla käväistiin Banjon ihastuttamassa ja vihastuttamassa Jeriä ja vanhempiani :D Ja ensimmäinen yhteistyöpostauksen tapainen julkaisukin on tulossa, kunhan saan videon valmiiksi! Nyt syyskuun ja samalla töideni alettua me ollaan Banjon kanssa nautittu lähinnä toistemme seurasta iltaisin ja oltu onnellisia kaikista sateettomista päivistä. Kävimme myös taas tokoilmessa positiivisesti ja saimme huikeita vinkkejä seuruun opetteluun. Tästä voisinkin laittaa videota tulemaan joku kerta. Innostumista treenaamiseen harrastusrintamalla on siis tapahtunut, vielä kun sen innostuksen saisi liitettyä myös tähän blogiin.. Mutta älkää huoliko, syksy on tällaiselle kesäihmiselle aina melankoliaan vaipumisen aikaa, mutta mitä lähemmäksi joulua päästään, sitä pirteämmäksi muutun! Yritän kuitenkin pitää pään (ja tämän blogin!!) pystyssä :D Postauksia siis luvassa kesän viimeisestä reissusta ja muustakin, pitäähän sitä kuulumiset päivittää. Että pysykää kuulolla! Nyt löhähdän Banjon viereen sohvalle nauttimaan vapaapäivästä, kuulemisiin :)